Loading...
Zwemvijver2023-03-27T12:18:41+00:00

Zwemvijver aanleg

Zwemmen in heerlijk fris water en elk seizoen genieten van de prachtige natuurlijke look. Dat is wat de zwemvijver zo populair maakt.  Waterland Tuinen maakt ook voor u de zwemvijver die aan al uw wensen voldoet. Wij doen de aanleg van zwemvijvers met name in de regio’s Vlaams-Brabant, Antwerpen en Limburg. Maar ook daarbuiten, u neemt het best contact met ons op voor de aanvraag van een project waar een zwemvijver moet komen.  

 zwemvijver aanleg

Ecologisch Zwembad aanleg Antwerpen

Een zwemvijver bestaat uit twee gedeelten, een zwembassin en een filtergedeelte. Het filtergedeelte bevat lavasubstraat met planten die het water schoon en helder houdt. Zonder toevoeging van chemische middelen kunt u genieten van prachtig zuiver zwemwater en haalt u de natuur dichterbij. 

 

In vorm en uitvoering bestaan er verschillende mogelijkheden voor de aanleg van een zwemvijver. Wij werken met met vaak met zeer sterke liners, waarbij u kunt kiezen uit diverse kleuren.
Ook zijn er diverse opties mogelijk zoals, onderwater verlichting, een warmtepomp, een trap, watervalletjes enz. Wij helpen en adviseren u graag om de juiste keus te maken, zodat u de zwemvijver krijgt die aan al uw wensen voldoet.

Elke tuin is anders en ieders smaak is verschillend. Daarom werken wij niet met standaard maten, en is er veel mogelijk qua vormgeving en uitvoering. Wij komen altijd eerst eens bij u langs om alles te bespreken en te bekijken wat de beste opties zijn. Neem ook eens een kijkje op onze Instagram voor meer inspiratie. 

Instagram Waterland Tuinen